enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
27,0132
EURO
28,7983
ALTIN
1.676,22
BIST
7.690,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
26°C
Trabzon
26°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
RESİM AÇIKLAMASI

UEFA Şampiyonlar Ligi finali Portekiz’de oynanacak

UEFA Şampiyonlar Ligi finali Portekiz’de oynanacak
13.05.2021
A+
A-

Program İstanbul’daydı. Gerekçe: Salgın.

UEFA, 29 Mayıs’ta İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi finalinin Portekiz’e alındığını açıkladı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), 29 Mayıs’ta İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi finalinin Portekiz’deki Dragao Stadı’na alındığını duyurdu. UEFA’dan yapılan açıklamada, İngiltere’nin Manchester City ile Chelsea takımları arasında oynanacak maçı izlemek isteyen taraftarların, İngiliz hükümetinin uyguladığı koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle Türkiye’ye seyahat edemeyeceği belirtildi.

UEFA’nın karşılaşmayı İngiltere’de oynatmayı düşündüğü ancak İngiliz yetkililerin karantina muafiyeti sağlamaması sebebiyle mücadelenin Portekiz’in Porto şehrindeki Dragao Stadı’nda yapılmasına karar verildiği kaydedildi.

Final müsabakasında her iki takımdan 6’şar bin seyircinin tribünde yerini alacağı bildirildi.

Türk makamlarının son iki yıldır Şampiyonlar Ligi finalini başarılı bir şekilde düzenlemek için çalıştığı vurgulanan açıklamada, “UEFA, devam eden ortaklık ve iş birliği ruhunun yanı sıra bu özel durumda gösterilen anlayış için oldukça minnettardır ve İstanbul için gelecekteki fırsatları acilen araştıracaktır.” ifadelerine yer verildi.

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin de Türkiye’nin geçmişte birçok organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini belirterek, “Yakın gelecekte Şampiyonlar Ligi finali ve daha birçok etkinlik için İstanbul ve Türkiye’de olmayı umuyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.