Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.
Ankara’da gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulunda Federasyon Genel Başkan Yardımcılığına Trabzon Trabzon İnşaat-Emlak Odası Başkanı Ayhan Taflan getirildi.
Ayhan Taflan’ın seçilmesiyle STK lar genelinde Trabzon bir kez daha başarısını göstermiş oldu. Taflan seçilmesin ardından şunları söyledi:
“Ankara’da gerçekleştiğimiz 6 ncı olağan kongremizi büyük bir coşkuyla geride bıraktık. Beni Genel Başkanlık yardımcılığına layık görenlere teşekkür ediyorum. Seçilmemden dolayı başta Genel Başkanım Sn. Hacı Ali TAYLAN ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen değerli Başkanlarıma, Delegasyona ve olmazsa olmazım Trabzon İnşaat-Emlak Odasının üyesi olan çok değerli esnaf ve sanatkâr kardeşlerime şükranlarımı sunarım. Trabzonluların gücü bir kez daha güçlü sesiyle gelecektir”.