enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
27,0129
EURO
28,8140
ALTIN
1.670,41
BIST
7.683,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
26°C
Trabzon
26°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
RESİM AÇIKLAMASI

Gidene güle güle!

Gidene güle güle!
06.05.2021
A+
A-

Uğurcan Çakır için 20 milyon Euro’yu gözden çıkaran İnter’in bonuslarla birlikte paket bir teklif sunacağı ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre Uğurcan transferi bitti. Trabzonspor geçen yıl Yusuf Yazıcı’yı 17.5 milyon euro’ya Lille kulübüne satmıştı. Bordo-Mavililer bu yılda milli file bekçisi Uğurcan Çakır için Avrupa devleri resmen yarış halinde. Bordo-mavililerin 30 milyon euroya yakın bir rakam beklediği Uğurcan Çakır için yeni gelişmeler var.

Milli eldiven ile en ciddi ilgilenen takımlardan olan İnter  ise elini çabuk tutmak istiyor. Mavi-siyahlı yönetim, Trabzonspor’a resmi teklif hazırlıklarına başladı. Bordo-mavililerin bu transfer için beklentilerini araştıran İtalyan temsilcisi ilk etapta farklı bonuslarla birlikte 20 milyon euro’yu bulan bir miktarı masaya koymayı planlıyor.

İTALYANLAR’A GÖRE İŞ BİTTİ

Karadeniz devine menajerler aracılığıyla bu teklifi kısa süre içerisinde resmiyete dönüştüreceğinin mesajını yollayan Inter’in, bu girişimleri İtalyan basınında da fazlasıyla yer almaya başladı. Çizme medyası da 1.91 boyundaki eldivenin Inter forması giyerken karikatürize edilmiş fotoğraflarını paylaşmaya başladı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu da kısa bir süre önce Uğurcan Çakır’a Inter’in duyduğu ilginin ciddi olduğunu doğrulayarak, “Şu an için anlaştığımız bir takım yok. Uğurcan, Türkiye’nin en değerli kalecisi. Ona her takımın ilgisinin olması çok normal” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.